Бира

Каменица

500мл - 2.60лв
Каменица тъмно

500гр - 2.80лв
Каменица нефилтрирано

500гр - 2.60лв
Каменица

400гр - 2.90лв
Бекс

500гр - 2.80лв
Бекс безалкохолен
безалкохолна бира

330мл - 3.50лв
Старопрамен

500гр - 2.80лв
Стела Артоа

500мл - 3.50лв
Саидер Карлинг

300гр - 3.20лв
Корона

355гр - 5.80лв
Будвайзер

330гр - 4.20лв